040807: Det går nu läsa och skriva i Fidonet-möten på webben bara genom att surfa till http://www.fidonet.itu.se/echomail   För att kunna skriva måste man först få ett användarnamn och lösenord, mera info finns där.040608: Eftersom www.fidonet.pp.se inte längre kan nås så har jag flyttat dessa sidor till http://www.fidonet.itu.se istället.
Mvh Michael Cronsten   micro/at/m.nu
FidoNet är ett nätverk för privat post och publika konferenser som sprids denna vecka till 0 nod-system (och en massa användare) över hela världen både via Fidonet och Internet. Det grundades i början av 80-talet. Posten sprids mellan olika BBSer (Bulletin Board Systems) där användarna kan läsa och skriva inlägg i de allmänna debatterna. Det finns även möjlighet att vara med som privatperson, så att man kan få hem posten till sig själv utan att behöva logga in på någon BBS.

Vem som helst kan vara med i Fidonet, det kostar vanligen ingenting och alla kan hitta såväl möten som passar dem som personer de trivs med. Deltagare i FidoNet måste följa några mycket enkla och självklara regler för hur de ska bete sig, och det är detta som gör att alla trivs så pass bra som de gör, och att det fortfarande är ordning i FidoNet till skillnad från... andra liknande fenomen.

Antal inloggningar idag, måndag: 1    Senaste kl. 10:43
Antal inloggningar 15867 totalt, sedan onsdag 24:e oktober 2001   kl. 09:37